Video marketing voor bedrijven

Of je nu een klein bedrijf in Apeldoorn hebt of werkt voor een groot internationaal concern, je zult met video moeten werken om je bedrijf te promoten.

Films zijn niet alleen krachtige tools om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Ze zijn ook essentieel bij het neerzetten van jouw bedrijf, zoals jij dat wilt.

Dit kan uiteenlopen van een leuke film van je bedrijfscabaret voor op je sociale media, of een flitsende commercial nodig hebt om jouw stand op de beurs in de spotlights te zetten. Bij dit alles kan ik je helpen.

Eerste hulp bij commerciële content

Het begin is vaak het moeilijkst. Ook vanaf stap 1 schiet ik te hulp. Ik verwacht niet van je dat je met een volledig uitgewerkt script aan komt zetten. Soms is het nodig om bij de basis als ondersteuning te bieden. Wat is het doel van de film? Wat wil je bereiken?

Bel me gerust op of nodig me uit voor een kopje koffie. Dan maak ik samen met jou eerst helder wat voor film er nodig is, en zal ik dan een offerte voor je opstellen. Zo gaan we met een helder doel en plan samen aan de slag om een echt goede film te maken.

Heb je wel al een volledig script klaarstaan en kun je niet wachten om te beginnen? Top! Niet aarzelen, gewoon opsturen en je krijgt een offerte terug. Wie weet staan we snel samen te filmen.

Montage op afstand

Zit je met een last minute pitch die je moet houden en mis je net die introfilm of die ene animatie die jouw product helemaal in de spotlights zet? Of heb je stapels aan leuke beelden van je laatste evenement, maar weet je niet wat je ermee wil doen?

Ik kan je ook op afstand helpen. Super simpel, zet op de mail wat je nodig hebt en welk materiaal je hebt. Je krijgt een offerte terug en bij een goedkeuring ga ik meteen aan de slag. Je hoeft niet eens te bellen, maar het mag natuurlijk wel.

Bedrijfsvlog

Na jarenlang commercials, infomercials, tutorials, aftermovies en testimonials gemaakt te hebben voor bedrijven, kwam er ineens een nieuw format bij. De bedrijfsvlog.

Het format vlog is iets wat voornamelijk geassocieerd wordt met make-up tutorials en gillende tieners die Fortnite spelen. Maar de vlog heeft zeker ook zijn plek in de commerciële wereld. Marketing en promoties gebeuren steeds meer op sociale media. Nieuws verspreidt zich razendsnel. Wat vandaag hot is, is morgen ouderwets. Het regelmatig posten van een bedrijfsvlog zorgt ervoor dat je niet alleen op de hoogte bent van het laatste nieuws in de markt, je bent zelfs degene die het laatste nieuws brengt.

Je kunt ook een vlog gebruiken om te laten zien hoe modern en leuk jouw bedrijf is. Hierdoor sta je een stuk sterker op de vacaturemarkt. En het is ook nog eens superleuk om te doen.

Hoe maak je een commerciële vlog?

Een goede vlog hoeft niet vol met ingewikkelde techniek te zitten, maar vaak is het begin toch flink lastig. Monteren en filmen is niet altijd even simpel.

Ik kan je hierbij helpen.

Zo kan ik een kant-en-klaar-startpakket leveren. Hierin zit de juiste software om vlogs mee te monteren, inclusief voorgemaakte animaties en titels die helemaal aansluiten op de huisstijl van het bedrijf. Met tutorials die uitleggen hoe je moet monteren. En ik kom langs om samen de eerste vlog te maken, zodat je stap voor stap leert hoe je dit doet.

Het kan ook nog simpeler: ik doe alles voor je. Ik kom met de camera op locatie om de vlog te filmen en monteer daarna de gehele vlog voor je.

En dan is er nog de tussenoplossing, voor wanneer er geen budget is voor een camerateam, maar er ook geen mensen inhouse zijn die de montage kunnen doen. In dat geval stuur je het door jullie zelf gefilmde materiaal naar mij, en binnen een dag krijg jij een volledig gemonteerde, commerciële vlog terug. Makkelijker kan niet.

Event films

Ik maak van jouw event een onvergetelijk moment, waarbij ik elke seconde vastleg en voor jou een gave aftermovie maakt die precies de sfeer ademt die jouw event zo leuk maakte. We overleggen vooraf wat voor video het moet worden en passen daar onze apparatuur en budget op aan. Zo betaal je nooit teveel maar krijg je wel precies de film die je aan iedereen wil laten zien.

Vooraf kan ik jouw event net een stukje extra sfeer en hype geven door een sfeervolle digitale uitnodiging te maken die jouw werknemers of collega’s helemaal in de mood brengt.

Mijn commerciële producten op een rij

Ik maak voor bedrijven en ondernemers onder andere:

– Commercials

– Bedrijfsfilms

– Testimonials

– (Product)Infomercials

– Animaties en videocontent voor pitches en presentaties

– Animaties en videocontent voor online marketing (zoals banners)

– Animaties en videocontent voor socialmedia-kanalen

– Alles wat nodig is voor een bedrijfsvlog

– (Bedrijfs)Eventfilms

Heb je één van de bovenstaande producties nodig? Mail!

Staat je product er nog niet tussen? Mooi, want ik hou van een uitdaging. Mail me en ik ga meteen kijken wat ik voor je kan doen.