Video marketing voor de kleine ondernemer

Het aantal zzp-ers in Nederland groeit ieder jaar en het wordt steeds lastiger om in deze markt op te vallen. Een goede film kan hier flink bij helpen. Ik snap als geen ander dat je niet alleen je product moet verkopen, maar ook jezelf als zijnde zzp’er. Jij wordt immers uiteindelijk ingehuurd door een bedrijf of instantie. Je wil een goede indruk maken.

Een goede film van een zzp’er laat dus niet alleen je product shinen, maar zet ook jezelf goed in de markt. Ik weet dat niet elke zzp’er een flinke bedrijfspot heeft, dus pas ik de budgetten aan zodat we een film kunnen maken die ook betaalbaar is. Mail voor de mogelijkheden!

ZZP en social media

Vaak is er geen hele uitgebreide film nodig om op te vallen. Een kleine animatie op Insta of een super snelle elevator pitch op Twitter kan al genoeg zijn om leuke klanten te trekken.

Hier heb ik ook de juiste kennis voor. Je kunt gewoon je plan of idee mailen, en  ik zet het om in een scherpe offerte. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Stuur je pitch, gefilmd met je eigen telefoon, en ik zet er flitsende animaties en titels in zodat ‘ie echt opvalt.

Wil je zelf niet in beeld? No problem. Ook met puur tekst en graphics kan ik echt pakkende films voor jouw sociale media maken. Of een vette banner voor je WordPress site. Als er weinig budget is, werk ik vanaf templates om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Mijn zzp-producten op een rijtje

Wat kan ik voor zzp’ers betekenen?

Ik maak:

– Commercials

– Testimonials

– (Product)Infomercials

– Pitch films

– Animaties die je pitch of presentatie ondersteunen

– Animaties voor je site en socialmedia-kanalen

Heb je één van de bovenstaande producties nodig? Mail!

Staat je product er nog niet tussen? Mooi, want ik hou van een uitdaging. Mail me en ik ga meteen kijken wat ik voor je kan doen.